Műsorváltozás: Ismétlés váltja az RTL Klub premier sorozatát

2017. október 31. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub esténként jelentkező napi műsorai miatt a "sorozatsáv" nézői járnak a legrosszabbul, ugyanis a külföldi szériák, és a péntekenként jelentkező saját gyártású Showder Klub epizódjai éjszaka, nem ritkán éjfél előtt pár perccel érnek véget. Tavaly novemberben a háromról kettő napi produkcióra állt át a tévéadó, idén viszont végig megtartják a napi három saját gyártást.

castlemusorvaltozasrtlklub.jpg

Ősz elején a Survivor volt látható, pár hete azonban elindult A Konyhafőnök VIP, amely hamarosan igazán hosszú adásokkal jelentkezik majd. A 18:55 és 20:50 között két órán keresztül adásba kerülő főzős reality miatt még később kezdődik majd novemberben az esti "sorozatsáv" is. A Szulejmánt már most megviselte a 22:45-ös kezdési időpont, de a legrosszabbul a Castle járt, ugyanis nézői látványosan elpártoltak a produkciótól.

Az RTL Klub pedig most úgy döntött, hogy a Castle utolsó évadát hét résszel a finálé előtt leveszi műsorról és a helyén november 7-től elkezdik ismételni a sorozat ötödik etapját. A Castle-ből október 31-én 22:40-től láthatjuk a 8x15-ös sorszámú epizódot, azt azonban nem tudni, hogy a folytatást mikor tűzi képernyőre a tévécsatorna.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Pintérné Szabó 2017.10.31. 21:36:32

Nincs értelme bármit is írni, mert a műsor szerkesztőket egyáltalán nem érdekli, hogy a nézők egy része mit szeretne! Magasról tesznek rá! Van egyfajta elképzelésük, egy szűk /szerintem/ rétegnek gyártanak műsorokat, a többi nézze éjfélkor, vagy menjen más csatornára! Az utóbbi mellett döntöttem!

mesélek... 2017.11.02. 01:13:18

én meg amit szeretnék, azt megnézem kicsit később, vagy másnap az interneten, reklám nélkül...feleannyi idő alatt.
süti beállítások módosítása