Online tévécsatornát indít az RTL Klub, teljesen átalakul az RTL Most

2017. október 27. - Jasinka Ádám

Hatalmas változtatásra készül az online "televíziózás" területén az RTL Magyarország. Januártól, az RTL Most megújulásával teljesen új stratégiára váltanak, melyben a korábbinál jelentősebb, kiemeltebb szerepet kap a nem lineáris, azaz online médiaszolgáltatás és fogyasztás.

rtlmost_megujulas_2.jpg(illusztráció)

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Brandfestivalon jelentette be, hogy 2018 januárjában debütál az új RTL Most, az online tartalomszolgáltatásuk friss változata, melyen immáron nem csak visszanézhetjük a tévében leadott epizódokat. Az RTL Most-on jövőre már négy csatorna műsorait is megtaláljuk, emellett élő tévéadást és kifejezetten a Mostra gyártott és vásárolt videókat, produkciókat is nézhetünk.

rtlmost_megujulas_1.jpg(az RTL Most jelenlegi arculata, jelentősen megváltozik jövőre)

Ezen a platformon indítják el jövőre új "tévécsatornájukat", a gyerekeknek szóló tartalmakat kínáló, egyelőre "Kids" munkanéven futó online, virtuális csatornát. A társaság tévéadóin vetített műsorok mellett megtalálhatunk majd a "Kids"-en olyan sorozatokat, filmeket, amik csak itt lesznek elérhetőek. Vidus Gabriella a konferencián elárulta, hogy a közeljövőben még három virtuális, tematikus csatornát indítanak.

Az új RTL Most továbbra is ingyenes lesz, mindösszesen csak regisztrálnia kell a felhasználóknak. A felület a korábbinál személyre szabottabb lesz, azaz olyan videókat, műsorokat ajánl majd megtekintésre, ami érdekelhet minket. A rendszer emellett követni fogja, hogy melyik műsornál, sorozatnál melyik epizódot néztük éppen. Egyes saját gyártású műsorokat pedig már a tévéadás előtt, online is megtekinthetünk majd.

Az RTL tehát versenybe száll az itthon is jelen levő, nagy online tartalomszolgáltatókkal. 

Forrás: mediapiac.com
Fotó: thinkbox.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása