Bréking! Csúszik az RTL Klub kedvelt sorozatának folytatása

2017. október 20. - Jasinka Ádám

Az RTL Klubon 2015 novemberében debütált a Válótársak című sorozat, ami hosszú idő után a tévéadó első, saját gyártású, heti fikciós tartalma volt. Az ismert színészekkel készült széria első évada kiemelkedő siker volt, és bár a második szezonra valamelyest csökkent a nézettség, továbbra is erős eleme maradt az RTL Klub estéinek. Idén nyáron el is készült a folytatása.

valotarsak_harmadik_evad_premier_csuszas.jpg

A Válótársak eddig mindig novemberben jelentkezett először új részekkel, ez azonban idén megváltozik, és a sorozat új évadának indulására egészen jövő év elejéig várunk kell. "Az oka nagyon egyszerű: egészen karácsonyig három napi szórakoztató műsor van hétköznapokon képernyőn, így egyszerűen nincs rá hely" - nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWiki-nek.

A Válótársakból a harmadik évad nyári forgatásának befejezése után kiszállt az egyik főszereplőt, a Bálintot alakító Stohl András, akit azóta a Sztárban sztár zsűrijében láthatunk.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.10.20. 18:07:24

Erre mérget vettem volna.
Miután az RTL Klub is ismételni kezdte a 2. évadot, nem volt vitás, hogy idén már nem fér bele a 3.
Így viszont magyar sorozatban gazdag lesz a tavasz.
süti beállítások módosítása