Elképesztően látványos történelmi sorozat érkezik a magyar tévéképernyőkre

2017. szeptember 29. - Jasinka Ádám

Az év utolsó hónapjában sem maradunk izgalmas széria nélkül, ugyanis decemberben Közép-Európában, így hazánkban is bemutatják az egyik legújabb történelmi drámasorozatot, melyben mindez idáig példátlan módon mesélik majd el a Templomos lovagok történetét.

templomosokpremier.jpg

A Templomosok (Knightfall) hazánkban először az HBO GO-n, a tévéadó online szolgáltatásán debütál, de egy nappal később, december 8-án este már a tévében, az HBO műsorán is megnézhetjük a széria első epizódját. A tíz részes történelmi produkcióban a Szentföldön vívott csatáktól kezdve azokig a sötét eseményekig mindent láthatunk, amelyek a Templomos Lovagrend péntek 13-ai feloszlatásáig vezettek.

A sorozat szereplői közt megtaláljuk például Tom Cullent (Downton Abbey), Pádraic Delaney-t (Tudorok), Simon Merrells (Spartacus), Jim Cartert (Downton Abbey) és Olivia Rosst (Háború és béke) is. A Templomosok egyik producere a Jason Bourne- és a Bosszúállók-filmekben is játszó Jeremy Renner.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása