Ezek az ismert emberek főznek A Konyhafőnök VIP új évadában

2017. szeptember 18. - Jasinka Ádám

Nyáron derült ki, hogy a nagy sikerre való tekintettel tavasz után már ősszel új évaddal jelentkezik A Konyhafőnök VIP, és pár hete azt is bejelentették, hogy Kálmán Olga, Jakupcsek Gabriella és Szabó Zsófi biztosan ott lesz majd a konyhapultok mögött. Ma pedig a Reggeliben leleplezték az idei évad versenyzőinek teljes névsorát, és akárcsak az első etap, ez is roppant izgalmasnak ígérkezik.

akonyhafonokvip_masodikevad.jpg

A versenyzők névsora: Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő, Csordás Ákos, Dobó Ágnes, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter, Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér, Nyári Alíz, Polgár Kriszta, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid, Walkó Csaba

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása