Hazánkba is megérkezik a Szívek szállodája folytatása

2017. augusztus 25. - Jasinka Ádám

Az új évezred elején, 2000 őszén találkozhatott először a nagyközönség a Gilmore-lányokkal, és Stars Hollow szerethetően bolond lakosaival. A Szívek szállodája készítője a kisvárosi, családias légkörrel olyan világot, és a minden bajt, problémát átvészelő anya-lánya kapcsolattal olyan értékeket helyezett egy szép mese középpontjába, amihez hasonlót azóta se sokat láthattunk.

szivekszallodajahazaimegjelenes.jpg

A Szívek szállodája nagyon hamar a nézők és a kritikusok kedvencévé vált, és miután hazánkban is bemutatták, már itthon sem volt, ami megállítsa Gilmore-ék menetelését a tévézők szíve felé. A sorozatot Magyarországon három tévéadó is vetítette, és bár már nincs előtérben, a VIASAT3 műsorán mind a mai napig látható. A lassan tíz éve levetített finálé óta azt várták a rajongók, hogy folytatódjon a sorozat és ez tavaly meg is történt.

szivekszallodajahazaimegjelenes2.jpg

Amerikában ugyanis a Netflix nevű online tartalomszolgáltató elkészíttetett négy tévéfilmet, mely összefoglalóan A Year in the Life címet kapta, és négy évszakot felölelve meséli tovább a történetet. A tengerentúli premier óta pedig arra várnak a hazai rajongók, hogy a legendássá vált szinkronnal, Pápai Erika és Bogdányi Titanilla hangján hallhassák újfent a Gilmore-lányokat.

Erre azonban már nem kell sokáig várniuk, ugyanis hazánkba is megérkezik a folytatás. A Gilmore Girls: A Year in the Life magyar szinkronnal a Pro Video Film & Distribution Kft. forgalmazásában DVD-n fog megjelenni - tudta meg a MűsorVízió. A pontos megjelenésről és a magyar hangokról azonban egyelőre még nem tudunk információval szolgálni, de amint kiderülnek, megírjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmath Árpád Péter 2017.08.25. 23:36:00

Sziporkázóan frappáns párbeszédek, könnyed sztorik, humor és két nagyon csinos nő (Lauren Graham és Alexis Bledel) játéka mely feldobja délelőttjeinket.

Recensens 2017.08.26. 10:30:39

Lauren Graham 1967-es, Alexis Bledel 1981-es születésű, így idén már 50, illetve 36 évesek. Hihetetlen.

Vén motoros 2017.08.26. 22:41:15

@Inceptio: Sajnos, már elég öreg vagyok ahhoz, hogy az 50 éves Laureen Grahamre is mint "harmatos teenager"-re tekintsek. Soha rosszabb ne legyen!!

2017.08.27. 21:49:55

nehezen indul, de a végén nagyon jó lesz ;)
süti beállítások módosítása