Szinkronpasik: Makranczi Zalán

2017. augusztus 15. - Jasinka Ádám

Szinkronpasik legfőbb ismérve, hogy hangjukkal megannyi film és sorozat sikeréhez járultak hozzá és számos külföldi színészt tettek még vonzóbbá, a nézők kedvenceivé. Ezzel a fotósorozattal most megmutatjuk, hogy bizony nem csak a hangjukkal vehetik le az embert a lábáról.

Makranczi Zalán hangját legjobban talán a török sorozatok rajongói ismerhetik, mivel ő az egyik legkedveltebb színész, Kivanc Tatlitug magyar hangja, és nemrég egy gonosz szerep találta meg a szintén török Végtelen szerelemben. Ő szinkronizálja Az Álmosvölgy legendájának főszereplőjét, a Hajszában Jamie Dornant, Archert, valamint vele hallhattuk már többször - például Az U.N.C.L.E. emberében is - Armie Hammert.

Makranczi Zalánnal a Szent Gellért térről indultunk, majd átsétáltunk a forgalom elől idén nyáron utoljára lezárt Szabadság hídon, ahol légtornászoktól kezdve zumbaóráig mindennel találkoztunk, a fotózást pedig az egyik Duna-parti lépcsőnél zártuk. A színésszel készült korábbi interjúnkat itt kattintva olvashatjátok.

Fotó: Jasinka Ádám (MűsorVízió)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása