Sorozatveterán költözik a TV2 humorcsatornájára

2017. augusztus 01. - Jasinka Ádám

Nyár van, de ez idén már nem igazán zavarja a tévécsatornákat. Hétről hétre újabb premierről rántják le a leplet, és olyan sorozatokat mutatnak be a legmelegebb hónapokban, amelyek egykoron ősszel, a legfontosabb időszakban indultak volna.

A TV2 szórakoztató csatornája, a Humor+ augusztusban két újabb premierrel gazdagodik. Az első, az augusztus 14-én, 20:30-kor debütáló, és majd minden hétköznap este friss résszel jelentkező Lazíts, Kevin! (Kevin Can Wait) lesz. Az Egyesült Államokban tavaly ősszel indult szitkom főszereplője a férjek gyöngye, a pláza ásza és a gondozoo egyszemélyben, azaz Kevin James.

humorpluszaug1.jpg

A történet szerint Kevin a hosszú, rendőrként töltött munkaévek után éppen, hogy megkezdené nyugdíjas életét, de családja és barátai gondoskodnak arról, hogy ez egy cseppet se legyen nyugodt és gondtalan a számára. A sorozatban vendégszereplőként feltűnik majd Adam Sandler, Ray Romano (Szeretünk Raymond) és az a Leah Remini is, aki majdnem tíz évig játszott együtt Kevin Jamesszel a Férjek gyöngyében.

humorpluszaug2.jpg

A másik nyár végi premier a The Mick lesz, melyet augusztus 17-től csütörtökönként 21:30-tól láthatnak majd a tévézők. A Mick kell a gyereknek! történetének főszereplője Mick (Kaitlin Olson), aki teljesen alkalmatlan a gyereknevelésre, ám miután gazdag testvére elmenekül az országból a hatóságok elől, az ő gondjaira bízzák az elkényeztetett csemetéket.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Humor+ Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása