Vadonatúj humorcsatorna indul Magyarországon

2017. július 26. - Jasinka Ádám

Elég sokáig a Comedy Central volt az egyedüli, csakis magyar nyelvű szórakoztató tartalmakat sugárzó tévéadó hazánkban, ám a Humor+ indulásával ez megváltozott. Ősszel pedig egy újabb konkurencia jelenik meg a hazai piacon.

comedycentralfamily2.jpg

Október 3-án indul el Magyarországon az új humorcsatorna, a Comedy Central Family, mellyel egy időben a műsorokat szinkron nélkül, felirattal sugárzó Comedy Central Extrát kivezeti a hazai piacról a tévéadókat működtető Viacom. A Comedy-csoport legújabb tagjának műsorán örök klasszikusok és premier vígjátékok is szerepelnek majd. A kínálatot kimondottan a magyar piaci igényekre szabták.

Az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, a Melissa és Joey vagy éppen az Anyám borogass mellett országos premierként érkezik majd a Hallatlan (Speechless), valamint a Papás-babás (Baby Daddy) új évadai is. Ezek mellett pedig Simon macskáját és kis poénjait is nézhetjük az októberben induló új humorcsatornán - tudta meg a DTV News.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása