Csúszik a magyar HBO sorozatának folytatása

2017. július 18. - Jasinka Ádám

A hazai HBO-n 2011 óta minden évben nézhettünk egy saját gyártású, magyar színészekkel, stábtagokkal készült sorozatévadot és 2016-ig szép sorminta szerint érkeztek a folytatások. Az Aranyélet elképesztő sikerei miatt azonban úgy döntött a tévécsatorna, hogy nem tartanak szünetet és két egymást követő évben is ugyanazzal a sorozattal jelentkeznek.

terapiacsuszikazaroszezon.jpg

Idén viszont nagyon úgy fest, hogy nem lesz Aranyélet, és visszatérünk a megtört sormintához azzal, hogy ősszel a Terápia harmadik és egyben befejező szezonját hozza el az HBO. A katartikus, minden korábbinál megrázóbb pillanatokat ígérő etap eredetileg októberben indult volna, de ma a tévécsatorna a Facebookon bejelentette, hogy csak később, novemberben rajtol a Mácsai Pál főszereplésével készült széria záró évada.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása