Már biztos, újabb magyar sorozat folytatódik

2017. június 16. - Jasinka Ádám

Ősszel érkezik a Terápia harmadik és egyben befejező évada, jövő év elején visszatér az utóbbi évek legsikeresebb produkciója, A mi kis falunk, és hamarosan új részekkel folytatódik a Válótársak, a Csak színház és más semmi és elindul egy vadonatúj széria is. Ma pedig kiderült, hogy a fiatalok egyik kedvence, az Egynyári kaland se ér egyhamar véget.

egynyarikalandharmadikevad.jpg

Az origo információi szerint június 15-én kezdték meg Balatonfüreden az Egynyári kaland harmadik évadának forgatását, és úgy tűnik, hogy a most szombat este finálézó második évadban megismert szereplők nagy része ott lesz a következő szezonban is. Arról azonban még nem tudni, hogy már jövőre, vagy újfent két éves kihagyással kerül-e adásba az Egynyári kaland folytatása.

Fotó: Megafilm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása