Szinkronhangok: Telenovella (Telenovela)

2017. május 25. - Jasinka Ádám

Régen volt, nem is emlékszem, hogy mikor, hogy valamelyik országos kereskedelmi adón vígjátéksorozat ment volna a főműsoridőben. A TV2-nél azonban gondoltak egyet, és ha már náluk van a Született szobalányok és az Eva Longoria főszereplésével készült, de csak egy évadot megélt komédia, akkor miért ne rakhatnák össze őket? Hiszen a stílusuk, a témájuk nagyon is hasonlít egymásra.

telenovellaszinkron.jpg

Az más kérdés, hogy az egyébként sem túl acélos nézettségű Született szobalányok mögött, este 11 órás kezdéssel nincs nyerő pozícióban a Telenovella, de az is kétségtelen, hogy ennek köszönhetően június 6-tól újra lesz külföldi szitkom a TV2 estéiben. A sorozat magyar változatát Kosztola Tibor rendezi, a főszereplőnőt pedig Pápai Erika szinkronizálja. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok.

Telenovella (Telenovela)

Eva Longoria (Ana) - Pápai Erika
Diana-Maria Riva (Mimi) - Zakariás Éva
Jose Moreno Brooks (Gael) - Pál Tamás
Amaury Nolasco (Rodrigo) - Csík Csaba Krisztián
Jadyn Douglas (Roxi) - F. Nagy Erika
Jencarlos Canela (Xavi) - Dolmány Attila
Alex Meneses (Isabela) - Farkasinszky Edit
Izzy Diaz (Isaac) - Vida Péter
Phillip Garcia (Paulo) - Szűcs Péter Pál
Zachary Levi (James) - Varga Gábor
Juan Carlos Cantu (Gustavo) - Forgács Gábor

Magyar szöveg: Kompaktor Erika, Heiszenberger Éva
Hangmérnök:
Kelemen Tamás, Árvai Csaba
Gyártásvezető: Gémesi Krisztina
Szinkronrendező:
Kosztola Tibor
Produkciós vezető: Kovács Anita
Stúdió: Pannonia Dubbing Solutions

Történetleírás: Ana Sofia Calderon (Eva Longoria) egy szépséges sorozatsztár, akinek a lábai előtt hever az egész világ. Egy napon hatalmas meglepetés éri, hiszen volt férje szerepet kap abban a telenovellában, amelyben ő a címszereplő. Ana pedig ekkor végképp úgy érzi, hogy bizonyítania kell tehetségét.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása