Szinkronhangok: Graves (Graves)

2017. május 22. - Jasinka Ádám

Június 2-án, este 10 órakor mutatkozik be magyar szinkronnal az HBO3 műsorán a Graves című politikai komédia, melynek címszereplőjét Nick Nolte alakítja. Richard Graves két cikluson keresztül volt az Egyesült Államok elnöke, aki 25 évvel azután, hogy elhagyta a Fehér Házat ráébred arra, hivatali idejében milyen károkat is okozott az országnak. Ezért elhatározza, hogy mindent helyrehoz, miközben felesége elérkezettnek látja az időt, hogy valóra váltsa politikai ambícióit.

gravesszinkron2.jpg

A Graves magyar változatát az a Dobay Brigitta rendezi, akinek az utóbbi időben olyan filmek szinkron szereposztását köszönhetjük mint a Csillagok háborúja - Az ébredő erő, a Szenilla nyomában, a Zootropolis - Állati nagy balhé, A Galaxis őrzői második része és A Szépség és a Szörnyeteg. A Graves magyar hangjainak és stábtagjainak névsorát a Továbbra kattintva találjátok.

Graves (Graves)

Nick Nolte (Graves) - Vass Gábor
Sela Ward (Margaret) - Kocsis Mariann
Heléne Yorke (Olivia) - Mezei Kitty
Skylar Astin (Isaiah) - Hamvas Dániel
Callie Hernandez (Samantha) - Nemes Takách Kata
Nia Vardalos (Annie) - Orosz Anna
Khotan Fernandez (Arturo) - Seszták Szabolcs

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Produkciós vezető: Szép Erzsébet
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása