Szinkroninfó: Ők lesznek a Graceland - Ügynökjátszma új magyar hangjai

2017. április 24. - Jasinka Ádám

A Graceland - Ügynökjátszma című sorozatot tavaly tavasszal mutatta be az RTL Magyarország, méghozzá az RTL2 nevű kábeladóján. A hetiben adásba kerülő részekhez Nikodém Gerda rendezésében készült bitang jó magyar szinkron. Sajnos akkor nem érkezett meg egyből a folytatás, de most, durván egy évvel később képernyőre kerül a második évad, és ami a legjobb - napi vetítéssel.

szinkroninfo_graceland.jpg

Az RTL2-n ugyanis hétköznap délelőttönként, 11 órai kezdéssel lesznek majd láthatóak április 24-től, azaz mától a második szezon epizódjai. Mivel a folytatás során több új szereplő is érkezik a történetbe, ezért megkérdeztük az RTL-től, hogy kik lesznek az új magyar hangok. Az ő névsorukat olvashatjátok el, ha a Továbbra kattintotok.

Carmine Giovinazzo (Sid Markham) - Bozsó Péter
Nestor Serrano (Carlos Solano) - Jakab Csaba
Erik Valdez (Carlito Solano) - Seder Gábor
Jamie Gray Hyder (Lucia Solano) - Csépai Eszter
Deniz Akdeniz (Wayne "Bates" Zelanski) - Vári Attila
Emily Rose (Jessica Foster) - Huszárik Kata
Brianna Brown (Kelly Badillo) - Bertalan Ágnes

Fotó: RTL2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása