Tavaszi zsongás a Story4-en, több premier sorozat is érkezik

2017. április 14. - Jasinka Ádám

Legutóbb tavaly ősszel volt annyi változás a Story4-en, mint amennyi most, a nyár előtt lesz.

Április 18-án indul a Story4-en a Heartland című kanadai, családi drámasorozat itthon még nem vetített nyolcadik évada, amely viszonylag hamar ki is fut majd, hiszen napi két résszel tűzik műsorra. A 10:30-kor és 11:30-kor kezdődő epizódok egyike sem lesz ismétlés, így aki lemarad majd valamelyikről, annak nem igen lesz alkalma a tévében bepótolni. A napi vetítésnek köszönhetően pedig már május 1-jén megkezdik a kilencedik szezon sugárzását is.

story4prem3.jpg

Szintén május 1-jén, és szintén dupla résszel mutatkozik be egy másik kanadai sorozat, a Hope Klinika is. A hétköznap esténként jelentkező sorozatból azonban csak legelőször adnak majd egymás után két új epizódot. Május 2-tól a 16:55-kor kezdődő rész az előző napi ismétlése lesz, így a premier epizódokat minden hétköznap 17:55-től láthatjuk majd a Story4 műsorán. A sorozatban szereplő orvosok és nővérek különleges esetekkel foglalkoznak, lélegzetelállító műtéteket végeznek és a reménytelen helyzetekben is képesek reményt adni a betegeknek.

story4prem4.jpg

A Story4 harmadik tavaszi premierje egy kosztümös, valós eseményeken alapuló orvosos dráma, az Észak és Dél nővérei lesz. A május 6-án, szombat este 10 órakor debütáló széria története 1862 tavaszán, az elfoglalt Alexandriában található Mansion House-ban kezdődik. Az Egyesült Államok egyik legviharosabb időszakában játszódó történet a kórházban megforduló nővérek, orvosok, csempészek, északi katonák és déli lojalisták, valamint a rabszolgák életét és kaotikus világát mutatja be a polgárháború csataterén túl.

A sorozat főszereplői közt megtaláljuk többek között Mary Elizabeth Winsteadet (10 Cloverfield Lane, BrainDead), Josh Radnort (Így jártam anyátokkal), Jack Falahee-t (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?), Tara Summerst (Boston Legal - Jogi játszmák, Zaklatók) és Gary Cole-t (A férjem védelmében, Az alelnök, Briliáns elmék) is. Az Észak és Dél nővérei című sorozat viszonylag rövid; két évadból, és összesen 12 epizódból áll.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A Story4 május 1-től életbe lépő műsorrendjét a TOVÁBB-ra kattintva tekinthetitek meg. A premiereket félkövérrel szedtük.

Hétköznap:

07:15: Gyilkos sorok
08:20: Gyilkos sorok
09:25: Gyilkos sorok
10:30: Heartland
11:30: Heartland
12:30: Született feleségek
13:30: Született feleségek
14:35: Felújít-lak
15:45: Felújít-lak
16:55: Hope Klinika
17:55: Hope Klinika (Saving Hope)
19:00: Az utolsó zsaru
20:00: Esküdt ellenségek: Bűnös szándék
21:00: film
22:50: Esküdt ellenségek: Bűnös szándék
23:50: Bostoni halottkémek

Szombat:

22:00: Észak és Dél nővérei (Mercy Street)

Vasárnap:

19:00: A titkok könyvtára
20:00: Downton Abbey

Fotó: Story4

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása