Két rész után késő estére pakolja új sorozatát az RTL

2017. április 13. - Jasinka Ádám

Az amerikai bemutató után nem sokkal, március 27-én, este 9 órakor debütált magyar szinkronnal a Cool műsorán az Időről időre című időutazós sorozat. A hétfő estére betervezett szériát azonban a mostani, április 10-én kezdődő héttől már új időpontban, vasárnap késő este találhatjuk meg. Pár hete derült ki, hogy Amerikában évad közben vették le a képernyőről a sorozatot, és az alacsony nézettség miatt egyelőre nem is mutatják be odakint a fennmaradó, már leforgatott három záró epizódot.

idorolidoremusorvaltozas.jpg

Bár idehaza maradéktalanul adásba kerülnek az Időről időre elkészült részei, nem sok jót sejtet, hogy hétfő este 9-ről vasárnap este 11 órára került át a sorozat, és a helyét a hét első napján a Cobra 11 huszadik évadának ismétlése vette át.

Fotó: Cool

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása