Kis Mulder és pöttöm Scully egy árnyéktól is berezel

2017. március 31. - Jasinka Ádám

Nagyon sok a jó mesekönyv, ezt talán senki sem vitatja. Készségfejlesztő és szórakoztató, gyermekeknek és szülőknek is egyaránt élvezetes, vicces és elgondolkodtató történetek találhatók a gyermekkönyvek színes-szagos palettáján. Egy valamiből azonban hiány van, méghozzá azokból a mesekönyvekből, amelyek a felnőtteknek készült tévésorozatokra épülnek.

Hogy véletlenül, vagy szándékosan hagyták érintetlenül ezt a területet? Nem tudom. Az azonban biztos, hogy a hamarosan a boltok polcaira kerülő X-Akták képeskönyvvel olyan piaci rést találtak, amin hamarosan bébi Jack Bauer cumival a szájában fog betotyogni. A Quirk Books idén augusztusban megjelenő, The X-Files: Earth Children Are Weird (X-Akták: A földi gyerekek furák) című mesekönyvében a kis Dana Scully és Fox Mulder keveredik természetfeletti(nek tűnő) kalandokba.

A négytől nyolc éves korig ajánlott könyv illusztrátora Kim Smith, aki remek stílusban kelti új életre a jól megismert karaktereket. A képre kattintva nyíló galériából egy kis ízelítőt kaphattok a könyvből.

A készülő könyv angol nyelvű mintáját ezen a linken érhetitek el.

Fotó: seaofstories.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása