Szinkronhangok: Gázos páros (You're the Worst)

2017. február 19. - Jasinka Ádám

Február 20-án éjszaka, 23:00-ás kezdéssel mutatja be a VIASAT6 a Gázos páros című igencsak elborult és őrült vígjátéksorozat első két részét. Azonban nem csak a premier lesz dupla részes, hiszen a sorozat végig napi két epizóddal jelentkezik majd, nem is csoda, hogy hamar végére érnek az első szezonnak, amelyet március 3-tól szünet nélkül követ majd a második évad.

gazosparosszinkron.jpg

A Gázos páros egy fura, de vicces szerelmi történet lesz, melyben két önpusztító, nehéz természetű ember párkapcsolatának alakulását követhetjük majd figyelemmel. Egyikőjük sem mozog otthonosan a kapcsolatok világában, ebben pedig leginkább nehéz természetük játszik szerepet. Azonban miután egymásra találnak, megpróbálkoznak a lehetetlennel, azaz egy párrá válnak. A nárcisztikus, pimasz és önpusztító Jimmy magyar hangja Dévai Balázs, a cinikus és makacs Gretchen szinkronhangja pedig Nemes Takách Kata lesz. A sorozat magyar változatát pedig Szalay Csongor rendezi.

Gázos páros (You're the Worst)

Chris Geere (Jimmy) - Dévai Balázs
Aya Cash (Gretchen) - Nemes Takách Kata
Desmin Borges (Edgar) - Szatmári Attila
Kether Donohue (Lindsay) - Mezei Kitty

Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka és Bucsánszky Zsuzsanna
Hangmérnök: Gajda Mátyás
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Szalay Csongor
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Forrás: Viasat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása