Szinkronhangok: Papás-babás (Baby Daddy)

2017. február 14. - Jasinka Ádám

A héten, február 18-án debütál dupla résszel a Petőfi TV műsorán a Papás-babás című 2012-ben indult amerikai szitkom. A sorozatból azonban nem heti kettő, hanem heti négy részt kapunk majd, mivel szombat és vasárnap este is duplázva kerül képernyőre. Így viszonylag hamar, három hét alatt elfogy az első, csak tíz részes évad, és március 5-én rögtön a másodikkal folytatódik a történet.

papasbabasszinkron.jpg

A tengerentúlon most márciusban kezdi meg hatodik évadát a sorozat, és eddig közel 90 epizódot forgattak belőle. A sorozat főszereplője egy huszonvalahány éves agglegény, akinek egyik nap felbukkan az ajtaja előtt a lánya. De nem úgy, ahogy a legtöbb filmben láthatjuk, ugyanis a lánya még kisbaba. A gyerekneveléshez és talán még a felnőtt élethez is éretlen Ben az édesanyja, bátyja és két jó barátja segítségével változtat addigi életén, és megpróbál jó apja lenni a gyermekének.

A főszereplőt Markovics Tamás, idősebb testvérét Posta Victor, édesanyját pedig Kiss Erika szinkronizálja. A Papás-babás szinkronrendezője Gömöri V. István. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Papás-babás (Baby Daddy)

Jean-Luc Bilodeau (Ben) - Markovics Tamás
Derek Theler (Danny) - Posta Victor
Melissa Peterman (Bonnie) - Kiss Erika
Tahj Mowry (Tucker) - Baráth István
Chelsea Kane (Riley) - Mezei Kitty
Greg Grunberg (Ray) - Harmath Imre
Matt Dallas (Fitch) – Dányi Krisztián
Lacey Chabert (Dr. Shaw) - Urbán Andrea
Grace Phipps (Megan) - Haffner Anikó

Magyar szöveg: Friedrich Kati
Hangmérnök: Árvay Zoltán
Gyártásvezető: Gémesi Krisztina
Szinkronrendező: Gömöri V. István
Stúdió: Star Focus

Forrás: MTVA

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása