Szinkroninfó: Lucifer, Humans és Amerikai fater

2017. február 03. - Jasinka Ádám

szinkroninfo.png

Lucifer

Február 6-án kezd a Lucifer második évada a VIASAT3 műsorán, és nem csak hogy visszatérnek a már jól megismert figurák, de újak is belépnek a történetbe. Az egyikük, a fináléban belengetett karakter Lucifer és Amenadiel édesanyja lesz, aki Charlotte Richardsként mutatkozik majd be. Az őt alakító Tricia Helfer magyar hangja pedig az előzetesek alapján Spilák Klára lesz.

Humans

Szintén e havi premier lesz az AMC műsorán február 23-án debütáló Humans című sorozat második évada. A svéd gyökerekkel rendelkező szériához a második szezonra több új szereplő is csatlakozik, így megkérdeztük az AMC-t, hogy kik magyarítják majd a jövevényeket. Carrie-Anne Moss (Dr. Morrow) - Nagy-Kálózy Eszter, Sam Palladio (Ed) - Előd Botond, Marshall Allman (Milo) - Molnár Levente, Sonya Cassidy (Hester) - Csuha Bori, Letitia Wright (Renie) - Lamboni Anna, Bella Dayne (Astrid) pedig Győrfi Laura hangján szól majd hozzánk. A többiek a megszokott szinkronhangjukat kapták az új szezonra is, szóval nem történt csere.

Amerikai fater

Az Amerikai fater a héten folytatódott Magyarországon korábban még nem látott részekkel a Humor+ műsorán. Az állandó szereplők közül szinte mindenkinek meg sikerült tartani a magyar hangját, egy csere azonban történt. A Barry Robinsont szinkronizáló Előd Botond nem tudta vállalni a folytatást, így a szerepet Baradlay Viktor vette át.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása