Szinkronhangok: Ana három arca (Tres veces Ana)

2016. december 18. - Jasinka Ádám

Mintha csak kiszámolták volna. A TV2-n december végén fejeződik be a hétköznap délutánonként látható Maria című telenovella, melynek helyére január 2-tól egy új produkció érkezik. A mondhatni ropogósan friss Ana három arca idén májustól október 24-ig volt képernyőn a tengerentúlon, és a története hasonló nehézségek elé állítja a főszereplőt megszólaltató színésznőt, mint a Sötét árvák Bogdányi Titanillát. Itt viszont nem klónokról, hanem egy hármasikrekről van szó.

anaharomarcaszinkron.jpg

Az Ana három arca egy 1995-ös telenovella, a Lazos de amor feldolgozása, a történet középpontjában pedig három teljesen azonos kinézetű, de merőben eltérő személyiségű testvér áll, akiket Angelique Boyer alakít. A színésznő ismerős lehet már többek között a Teresa, a Bűnös vágyak és a Szerelem zálogba című sorozatokból, és nem árulok el nagy meglepetést azzal, hogy újabb munkájában is Zakariás Éva szólaltatja majd meg. Hogy a három szerep háromszor annyi szöveget jelent-e, azt nem tudom, de hogy nem lesz egyszerű feladat a magyarításuk, az biztos. Kíváncsi is lennék egyébként, hogy ilyenkor hogyan haladnak a felvétellel, egyszerre csak egy karaktert vesznek, vagy az időrendet követik?

Boyer két partnere, és a sorozat férfi főhősei Sebastián Rulli és David Zepeda lesznek, és Rulli karakterével kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy félig, de ő is több személyt játszik, csak nem a saját ikertestvérét alakítja, hanem egy baleset után a kómából felébredve nem emlékszik semmire, és mivel mindenki halottnak hiszi, így más emberként kezd új életet. Rulli magyar hangja most is Tokaji Csaba lesz, és Zepeda is a jól megszokott orgánumán, Varga Rókus hangján szól majd. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Ana három arca (Tres veces Ana)

Angelique Boyer (Ana Lucía, Laura és Leticia) - Zakariás Éva
Sebastián Rulli (Marcelo) - Tokaji Csaba
David Zepeda (Ramiro) - Varga Rókus
Ramiro Furrazoni (Mariano) - Kárpáti Levente
Blanca Guerra (Soledad) - Szórádi Erika
Susana Dosamantes (Ernestina) - Andresz Kati
Pedro Moreno (Inaki) - Kisfalusi Lehel
Ana Bertha Espin (Remedios) - Makay Andrea
Nuria Bages (Leonor) - Nyírő Eszter
Carlos de la Mota (Valentin) - Czető Roland
Eric del Castillo (Evaristo) - Várday Zoltán
Sachi Tamashiro (Maribel) - Böhm Anita
Alfredo Gatica (Orlando) - Szabó Máté
Olivia Bucio (Nerina) - Orosz Anna
Alan Slim (Javier) - Láng Balázs
Leticia Perdigón (Dona Chana) - Nyírő Bea
Roberto Ballesteros (Tadeo) - Faragó András
Rolando Brito (Edmundo) - Várkonyi András
Antonio Medellin (Isidro) - Kertész Péter

Főcím: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Mester Yvonne és Ottlik Gabriella
Hangmérnök és vágó: Takáts György
Gyártásvezető: Lajtai Erzsébet
Szinkronrendező: Zákányi Balázs
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Baba 2017.01.03. 08:55:31

Sziasztok a tegnapi részt vissza tudom valahol nézni? ?
süti beállítások módosítása