Hoppá! Régi-új vetélkedőjéhez nyúl ismét a TV2

2016. november 06. - Jasinka Ádám

A napokban derült ki, hogy hamarosan új műsorvezetővel kerül képernyőre az egykoron meglepően korrekt nézettséget szállító TV2-s vetélkedő, a Bumm!. A Liptai Claudia és Kasza Tibi vezette gameshow megemelt főnyereménnyel és kissé megváltozott játékszabályokkal, Till Attila irányításával érkezik majd a TV2 műsorára - vélhetően a Drágám, add az életed! váltótársaként. A tévéadónál úgy látszik, bíznak a kvízműsorokban, és mivel nagyon nincs kvíz-konkurencia most a piacon, talán joggal is döntöttek úgy, hogy a Bumm! mellett új évadot forgatnak a legutóbb 2015 végén futó Az 50 milliós játszmából.

Az egykoron Rákóczi Ferivel, majd tavaly év végén Liptai Claudiával érkező vetélkedő egészen jó számokat hozott a TV2 boszorkánykonyhájára, így nem meglepő, hogy a 2010-ben indult műsor picivel több mint egy év után hamarosan ismét visszatér a tévéképernyőkre. Hogy kinek a műsorvezetésével, arról egyelőre nincsenek információink, de szóba jöhet esetleg Liptai Claudia is - ha a babázás mellett lesz erre energiája és ideje -, de nem tartanám kizártnak, hogy a TV2-vel (és a Bumm!-mal) nemrég hírbe hozott Jakupcsek Gabriellát kérik fel házigazdának. A műsorba jelentkezni ezen a linken tudtok.

az50milliosjatszmaujevad.jpg

A kép forrása: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása