Új műsorvezetővel tér vissza a TV2 kvízműsora

2016. november 03. - Jasinka Ádám

A TV2-nek nem csak a tehetségkutató formátumokkal, hanem a vetélkedőkkel sincs igazán szerencséje. Az újabb műsoraik közül Az 50 milliós játszma húzta a legtovább, míg a roppant drága Kocka mérsékelten hozta csak lázba a tévézőket. Nem véletlen, hogy idén nem a civil emberes, hanem a celebes vetélkedőket (Drágám, add az életed!, Ezek megőrültek!) forgatták a főműsoridőben.

bummtilla.JPG

Mivel azonban most a Dunát leszámítva nem igazán látható sehol sem kvízműsor, ezért megpróbálják kihasználni a piaci rést. Ezúttal viszont nem egy új formátummal, hanem azzal a Bumm!-mal rukkolnak elő, ami anno Liptai Claudia és Kasza Tibi vezetésével volt látható a TV2 műsorán. A vélhetően novemberben, a Drágám, add az életed! helyén visszatérő vetélkedő szabályai kissé megváltoznak, megemelik a főnyereményt és Till Attila személyében új műsorvezetőt is kap majd.

A műsorba bekerült csapatoknak továbbra is úgy kell a bombákat hatástalanítaniuk, hogy a rossz válaszokhoz tartozó drótokat vágják el. Ha tévednek, akkor nem csak a pénzt bukhatják, hanem a bombába rejtett festékpor mellett/helyett még valami meglepetést is kaphatnak az arcukba. A Bumm! először 2014 őszén futott, több mint 40 adás készült belőle és bár nem igazán tudott nyerni az RTL Klub ellen, tisztességesen helyt állt. Az akkori eredményével, a 600-700 ezer (valamint néha közel 800 ezer) nézővel azt hiszem most is kiegyezne a TV2.

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása