Hibrid mesesorozat debütál Magyarországon

2016. október 25. - Jasinka Ádám

Talán csak kevesen vannak azok, akik nem hallottak még Hófehérkéről és a hét törpéről, nem láttak egy filmet, sorozatot vagy éppen paródiát sem róluk. Hófehérke igencsak népszerű mesevilága most visszatér a tévéképernyőkre, azonban nem a megszokott formában, sőt, nem is maga Hófehérke lesz az, akit október végétől viszontláthatunk majd. A Minimaxra érkező a 7 törpe és én című mesesorozat főszereplője ugyanis Hófehérke egyik nagyon távoli leszármazottja, az átlagos életet élő, 11 éves Hófehér lesz.

A 7 törpe és én az élőszereplős szitkomot ötvözi az animációs műfajjal, mindezt pedig a mesék világára emlékeztető hangulatban teszi. A nemzetközi koprodukcióban készült 26 részes sorozat élő szereplőit a főszereplő kislány és családja jelenti, míg a törpék - akik együtt élnek Hófehér családjával és tündérmesévé varázsolják a lány hétköznapjait - mind-mind animált figurák lesznek. A 7 törpe és én magyar premierje október 31-én 9:30-kor lesz a Minimax műsorán.

hettorpeesen.JPG

Forrás: TMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása