Itt vannak A kis menyasszony című sorozat magyar hangjai

2016. október 05. - Jasinka Ádám

 A mostani ősz sorozatfelhozatala elég sokszínű, és bár még mindig többségében vannak az Amerikai Egyesült Államokból érkező szériák (ez persze nem is csoda), azért bekerült a látókörünkbe pár új török, koreai, német, angol, francia és többek között spanyol (ajkú) produkció is. Októbertől az országok sora Indiával bővül majd, ahonnan nem igazán érkeznek hazánkba tévésorozatok. Az indiai csendet töri most meg az RTL Klub, ugyanis náluk lesz látható hétköznap délutánonként A kis menyasszony.

akismenyasszonyszinkron.jpg

 A sorozat történetének főszereplője Anandi, egy gyönyörű és különleges lány, akinek sorsa egészen fiatalon, már nyolc éves korában megpecsételődik, ugyanis a szigorú társadalmi hagyományok miatt már ekkor eldöntötték, ki mellett kell leélnie az életét. Anandi azonban nem tud ebbe beletörődni és ellenszegül a hagyományoknak. A kis menyasszony hazai bemutatója október 14-én 15:55-kor lesz. A sorozat magyar változatát Nikodém Gerda és Varga T. József rendezi, és bár meglepő az, hogy ketten viszik a szériát, látva hogy hány ezer részes szappanoperáról beszélünk, érthető a döntés (már ha ez áll a háttérben).

 Azt viszont kérlek, nézzétek el nekem, hogy A kis menyasszony magyar hangjai mellé csak a karakterek neveit tüntetem fel, ugyanis egyes figurákat van, hogy négy színész alakította, így talán nem is annyira az ő, mintsem a szereplők neve most a lényeges. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A kis menyasszony (Balika Vadhu)

Phuli - Györke Laura
Anandi - Szűcs Anna Viola
Sandhya - Ősi Ildikó
Khajaan - Bozsó Péter
Bhagwati - Kisfalvi Krisztina
Raju - Tóth Márk
Champa - Sipos Eszter
Raani - Lamboni Anna
Bhairav - Posta Victor
Krishna - Urbán Andrea
Sumitra - Bognár Anna
Kalyani - Andresz Kati
Sugna - Laudon Andrea
Bhanwari - Kocsis Mariann
Basant - Megyeri János

Magyar szöveg: Erős Ágnes, Kompaktor Erika, Kovács Zsuzsa
Hangmérnök: Hadfi Dezső, Bán Péter
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Mázsár Gyula
Szinkronrendező: Nikodém Gerda, Varga T. József
Stúdió: Mikroszinkron

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása