Ők lettek A nagy fogás című sorozat magyar hangjai

2016. szeptember 27. - Jasinka Ádám

 A VIASAT3 műsorán debütált szeptember 26-án, azaz tegnap este dupla résszel A Grace klinikát, a Botrányt és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? is jegyző Shonda Rhimes produkciós cégének legújabb szériája, a Gyilkosságból megismert Mireille Enos főszereplésével készült A nagy fogás. A sorozat központi figurája Alice Vaughan, Los Angeles legjobb magánnyomozója, az a típus, akiről köztudott, hogy nem érdemes vele ujjat húzni. Barátjával és üzlettársával jól menő vállalkozást építettek föl, ügyfeleik pedig világszerte veszik igénybe nyomozói szolgáltatásaikat.

 Alice szakmája legjobbja, azonban ő sem tévedhetetlen. Vőlegénye, Benjamin (Peter Krause) milliókat csal ki tőle, majd egyik napról a másikra nyom nélkül eltűnik. Alice mikor szembesül a tényekkel eldönti, hogy bosszút áll és magánakcióba kezd, ám kiderül, hogy nem csak ő vadászik a férfira. Az FBI ugyanis már évek óta vizsgálódik Benjamin kétes európai ügyletei után, így kapóra jön nekik a nő elszántsága. Mindeközben Ben és két társa visszatér a nemzetközi bűnözés sötét világába, a tét pedig mindkét oldalon óriási. A sorozat magyar változatát Bauer Eszter rendezi, a főszereplőnőt alakító Mireille Enost pedig újfent Nemes Takách Kata szólaltatja meg magyarul, míg a vőlegényét alakító Peter Krause-t, akit láthattunk már többek között a Sírhant művekben és a Vásott szülőkben is, Stohl András szinkronizálja. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

anagyfogasszinkron.jpg

A nagy fogás (The Catch)

Mireille Enos (Alice) - Nemes Takách Kata
Peter Krause (Benjamin) - Stohl András
Rose Rollins (Valerie) - Kisfalvi Krisztina
Sonya Walger (Margot) - Németh Kriszta
Elvy Yost (Sophie) - Czető Zsanett
Jay Hayden (Danny) - Kovács Lehel
Jacky Ido (Jules) - Seszták Szabolcs
Alimi Ballard (Reginald) - Kisfalusi Lehel

Magyar szöveg: Seregi Dávid
Hangmérnök: Bauer Zoltán
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Bauer Eszter
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása