Itt vannak a Wayward Pines második évadának magyar hangjai

2016. augusztus 02. - Jasinka Ádám

 A Blake Crouch regénytrilógiájából készült első évad a tavalyi nyár egyik kellemes meglepetése volt, bár meg kell hagyni, hogy elég sokáig húzta az idegeinket a FOX, ugyanis jó párszor eltolta a széria premierjének időpontját, mire az végre adásba került az Amerikai Egyesült Államokban. A finálé kimenetelét illetően lehet vitatkozni, de ez nem csorbítja a szezon minőségét, és azt, hogy az évadzáró epizódban egy nagyon ígéretes folytatást vázoltak fel nekünk a készítők.

waywardpines2szinkron.jpg

 A második évad nemrégiben ért véget az amerikai FOX-on, és augusztus végén hazánkba is megérkezik az új főszereplővel készült új etap. Az első szezont Matt Dillon karaktere határozta meg, a folytatásban ezt a szerepet Jason Patric veszi át, aki ellenben a kollégája alakította Ethan-nel, nem egy idilli, békés kisvárosban tér magához. Wayward Pines rendszere összeomlott és a tudatosan átmosott agyú, talán szektásnak is nevezhető fiatalok vették át az irányítást, ami már elég érdekes felütés szerintem ahhoz, hogy aki az első évad közben kiszállt a sorozatból, az most adjon neki még egy esélyt.

 Az augusztus 29-én, este kilenc órakor bemutatkozó szezont az elsőhöz hasonlóan Kertész Andrea rendezi, és örömmel olvastam, hogy a pár rész, illetve jelenet erejéig visszatérő karakterek mind megkapták a korábbi hangjaikat, így újra hallhatjuk majd Hámori Esztert, Kovács Nórát, Szacsvay Lászlót és Király Attilát is. A második évad magyar hangjainak névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Wayward Pines (Wayward Pines - második évad)

Jason Patric (Theo) - Kálid Artúr
Nimrat Kaur (Rebecca) - Németh Borbála
Shannyn Sossamon (Theresa) - Hámori Eszter
Melissa Leo (Pam) - Kovács Nóra
Toby Jones (Pilcher) - Szacsvay László
Hope Davis (Megan) - Orosz Anna
Siobhan Fallon Hogan (Arlene) - Molnár Zsuzsa
Terrence Howard (Pope) - Király Attila
Emma Tremblay (Lucy) - Pekár Adrienn
Tom Stevens (Jason) - Sörös Miklós
Josh Helman (Xander) - Fehér Tibor
Kacey Rohl (Kerry) - Andrusko Marcella
Tim Griffin (Adam) - Csík Csaba Krisztián
Christopher Meyer (Mario) - Gacsal Ádám
Djimon Hounsou (CJ) - Galambos Péter

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása