Újabb nagy név érkezik a Válótársakba

2016. július 28. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klubon tavaly novemberben debütált a Válótársak című sorozat, és nem csak az derült ki, hogy az HBO-n és az MTVA-n kívül a piacvezető kereskedelmi tévéadó is tud minőségi, saját gyártású heti szériát gyártani, hanem hogy van is rá vevő közönség. Az első szezon végig stabilan, a fiatalok körében pedig roppant jól hozott, nem is csoda, hogy berendelték a folytatását, amelyet már javában forgatnak.

 A Válótársakban eddig az állandó szereplők mellett láthattuk játszani Kulka Jánost, Börcsök Enikőt, Dobó Katát, Pálmai Annát, Tóth Augusztát, Pálfi Katát, Haumann Mátét és kapott pár jelenetet többek között Kocsis Mariann, Király Attila és Karácsonyi Zoltán is. A folytatásra pedig vélhetően nem adják alább a színvonalat, amit az is erősít, hogy Herman Péter, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelő igazgatója a SorozatWikinek elárulta, hogy az egyik új állandó szereplőt, a Stohl András által játszott Bálint öccsét Nagy Ervin fogja alakítani.

nagyervivalotarsak.jpg

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása