Barátok közt - Érkezik a 8000. epizód

2016. július 11. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub saját gyártású napi szappanoperája, az 1998 óta kisebb nyári és téli szünetekkel megszakítva folyamatosan képernyőn levő Barátok közt július végén érkezik el a 8000. epizódjához, és ez még úgy is brutálisan nagy szám, hogy hétköznap esténként kettő részecske kerül belőle képernyőre. A legutóbb két éve nyáron ünnepelt jubileumot a sorozat, ráadásul szintén júliusban, ugyanis akkor érték el a 7000. epizódot.

 A július 21-én, 20:50-kor adásba kerülő 8000. részről egyelőre nem árul el semmi konkrétat a tévéadó, viszont azt ígérik, hogy megható, megdöbbentő események várnak majd a nézőkre, sőt, egy meglepetéssel is készülnek az írók, azonban hogy az mi, vagy ki lesz, az csak az epizódból fog kiderülni. Mivel egy ideje nem vagyok képben a sorozattal, így tippelni sem tudok azzal kapcsolatban, mit húzhatnak meg a készítők, de ha visszagondolok, hogy mi volt például a 6000. részben, akkor tényleg meglephetik a rajongókat.

baratokkozt8000.jpg

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása