Ők lesznek a Preacher című sorozat magyar hangjai

2016. május 26. - Jasinka Ádám

 Az AMC nyári nagy dobása mind idehaza, mind az Amerikai Egyesült Államokban a vérben fürdőző, erőszakos Preacher, amelyet a külföldi premier után szinte azonnal a magyar tévézők is láthatnak, természetesen szinkronnal. A bemutató érdekessége, hogy az amerikai premier május 22-én volt, míg a második rész csak június 5-én, azaz két hetes szünet után érkezik. Ez viszont a magyar nézők számára jó hír, ugyanis a széria hazai debütálása május 30-án lesz, a második epizód pedig az amerikai sugárzással egy nap, június 6-án hajnali 3:00-kor idehaza is látható lesz. Azonban a korai vetítések eredeti nyelven, felirat nélkül lesznek láthatóak, aki a tévében szeretné akár szinkronnal, akár eredetiben, de magyar felirattal élvezni a Preachert, annak sem kell sokat várnia, ugyanis a premierek napján, este tíz órakor meg is nézheti a friss epizódokat.

preacherszinkron.jpg

 A sorozat alapját egy 1995-ben megjelent, azonos című képregény adja, amelyből a Breaking Bad-en is dolgozó Sam Catlin készített tíz részes sorozatot. A történet középpontjában a Dominic Cooper által játszott Jesse Custer nevű texasi lelkész áll, akit egy olyan természetfeletti lény száll meg, amelyet bűnből és jóságból keltettek életre. Amikor Jesse útra kell, hogy megkeresse Istent, vele tart belevaló ex-barátnője és egy csavargó ír figura is és egy olyan őrületes világba hajszolják egymást, amelyet a Pokol és a Mennyország figurái, valamint az e két világ között élők laknak. A Preacher merész, vibráló és szókimondó vállalkozás, egy csavaros dráma sötét humorral, és misztikus elemekkel átszőve.

 A magyar változatot a héten debütált American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügyet is rendező Bartucz Attila jegyzi, a főszereplőt, a sokak számára ismert Dominic Coopert pedig a talán legbejáratottabb hangja, Dányi Krisztián szinkronizálja. Köszönet a stáblistáért az AMC-nek! A magyar hangokat a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Preacher (Preacher)

Dominic Cooper (Jesse) - Dányi Krisztián
Joseph Gilgun (Cassidy) - Horváth Illés
Ruth Negga (Tulip) - Nemes Takách Kata
Lucy Griffiths (Emily) - Csifó Dorina
Derek Wilson (Donnie) - Dolmány Attila
Ricky Mabe (Miles) - Harcsik Róbert
Brian Huskey (Ted) - Fazekas István
Thomas Barbusca (Chris) - Tóth Márk
W. Earl Brown (Sheriff) - Háda János
Anatol Yusef (DeBlanc) - Moser Károly
Ian Colletti (Eugene) - Czető Roland
Jamie Anne Allman (Betsy) - Sallai Nóra
További magyar hangok: Pál Dániel, Gyarmati Laura, Potocsny Andor

Magyar szöveg: Győri Gergely
Hangmérnök: Horváth G. Zoltán
Vágó: Baja Gábor
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

A leírás és a kép forrása: AMC Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása