Itt vannak az Outcast című sorozat magyar hangjai (frissítve!)

2016. május 20. - Jasinka Ádám

 A FOX június 6-án mutatja be idehaza a The Walking Dead alkotójának, Robert Kirkmannek legújabb sorozatát, az Outcast-et. Azonban a televíziós premier előtt, a mai napon - eddig példátlan módon - a tévéadó hivatalos Facebook oldalán élőben lehet majd streamelni a széria első részét, ráadásul magyar nyelven. Közép-európai idő szerint este tíz órától lesz majd egyszerre 61 országban - köztük hazánkban is - látható online az Outcast premierje. Aki nem szeretne lemaradni erről a roppant jó dologról, és nem mellesleg szeretné is látni, mit tud még a The Walking Dead kitalálója, az este látogasson el a FOX Facebook oldalára.

outcastszinkron.jpg

 Mivel az online premier idehaza szinkronos lesz, ezért lássuk, hogy kik is fogják megszólaltatni a nézőket az ördögűzés világába bevezető széria szereplőit. A központi figurát, Kyle Barnest, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával, Szatory Dávid, míg azt a vidéki prédikátort, akinek segítségével megpróbál megszabadulni az őt kísértő természetfeletti erőktől Kőszegi Ákos fogja szinkronizálni. A főszereplőnek azonban rá kell ébrednie arra, hogy ha végleg megszabadul démonjaitól, akkor nem csak a saját élete, hanem a világ sorsa is megváltozik. Köszönet a stáblistáért a FOX-nak! A magyar hangokat a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Outcast (Outcast)

Patrick Fugit (Kyle) - Szatory Dávid
Philip Glenister (Anderson tiszteletes) - Kőszegi Ákos
Wrenn Schmidt (Megan) - Haffner Anikó
Reg E. Cathey (Giles) - Faragó András
Callie Brook McClincy (Holly) - Gyarmati Laura
David Denman (Mark) - Schneider Zoltán
Willie C. Carpenter (Norville) - Várkonyi András
Pete Burris (Ogden) - Galbenisz Tomasz
Madeleine McGraw (Amber) - Pál Zsófia
Gabriel Bateman (Joshua) - Pál Dániel
Lacy Camp (Betsy) - Orosz Anna
Dakota Lee (Mindy) - Tamási Nikoletta
Jill Jane Clements (Florence) - Zsurzs Kati
Kate Lyn Sheil (Allison) - Nemes Takách Kata
Jackie Prucha (Regina) - Horváth Zsuzsa

Főcím: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Petőcz István
Hangmérnök: Tóth Imre
Vágó: Baja Gábor
Gyártásvezető: Gyarmati Zsolt
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

A leírás és a kép forrása: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása