Már idén folytatódik az Aranyélet

2016. március 30. - Jasinka Ádám

 A hazai HBO eddig azzal a bevett gyakorlattal élt, hogy a saját gyártásait egy év szünettel folytatta, és hiába állt mondjuk egy szezon csak 8-10 részből, a friss epizódokra és a történet folytatására elég sokat kellett várnunk. Most ezzel a menetrenddel szakít a tévéadó, és a tavalyi év egyik legnagyobb magyar sorozatos durranásának számító Aranyélet nem 2017-ben, hanem már idén ősszel visszatér. A hírt pedig nem más mint a sorozat egyik legjobb alakítását nyújtó Ónodi Eszter jelentette be a széria hivatalos Facebook oldalán. Várjuk? A videó alatt tudtok szavazni is.

aranyelet3_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.04.03. 15:58:24

Nagyon helyes, hogy nem kell olyan sokat várni a folytatásra!

Jasinka Ádám 2016.04.03. 16:15:59

@desmondwallace: A kritikai elismertség és a vélhetően magas "élő" és GO-s nézettség miatt is jön hamarabb, mint mondjuk a Terápia vagy a Társas Játék új évada. Ez utóbbiból én még mindig várom a folytatást, mert a második szezon is tetszett, bár Balsai Móni nem tudom, hogyan tudná vállalni, hogyan engednék el, mert még a múltkor pont te írtad, hogy egy új sorozat felé is kacsingat, ott a Válótársak és azért nem Lengyel Tamás ő.
süti beállítások módosítása