Itt vannak A játékos - Fogadás életre-halálra című sorozat magyar hangjai

2016. március 16. - Jasinka Ádám

 Az AXN-en tegnap, március 15-én este debütált a tavalyi, amerikai tévés szezon egyik legjobb hangulatú újonc sorozata, a Forever, és március 23-án egy újabb széria mutatkozik majd be, méghozzá a Wesley Snipes és a Válaszcsapásból ismert Philip Winchester főszereplésével készül The Player. A két sorozat érdekessége, és közös pontja, hogy csak egy évad készült belőlük, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rosszak lennének, csak nem találták meg a közönségüket.

axntavasz4.jpg

 A The Player A játékos - Fogadás életre-halálra magyar címet kapta, a főszereplője pedig Alex Kane, egy volt elitkommandós, aki Las Vegasban biztonsági szakértőként dolgozik. Alex egyik nap különös munkaajánlatot kap egy titkos szervezettől, mely különleges technika segítségével meg tudja jósolni, hogy milyen bűncselekményeket fognak a jövőben elkövetni. Alexnek mint a Játékosnak pedig az lenne a feladata, hogy igyekezzen ezeket a bűneseteket megakadályozni. A szervezet milliárdos tagjai viszont abban lelik a szórakozásukat, hogy nagy összegű fogadásokat kötnek arra, sikerül-e a Játékosnak végrahajtania az akciót.

 A két főszereplő szerintem olyan magyar hangot kapott, akikkel vagy nem is hallhattuk még őket, vagy csak kevés alkalommal. Wesley Snipes-t ugyan szinkronizálta már Kálid Artúr, de ahogyan néztem, Philip Winchestert sorozatban eddig Zöld Csaba és Bor Zoltán, filmben Markovics Tamás, Simonyi Balázs és Tokaji Csaba szólaltatta meg magyarul, most pedig Dózsa Zoltán kölcsönzi majd neki a hangját. A sorozatban mellettük hallhatjuk majd Szalay Mariannt, F. Nagy Erikát, Csondor Katát, Barabás Kiss Zoltánt és többek között még Kisfalusi Lehelt is, a magyar változatot pedig Kosztola Tibor rendezi. A stáblistáért köszönet az AXN-nek.

A játékos - Fogadás életre-halálra (The Player)

Wesley Snipes (Johnson) - Kálid Artúr
Philip Winchester (Alex) - Dózsa Zoltán
Daisy Betts (Ginny) - Szalay Mariann
Damon Gupton (Brown) - Barabás Kiss Zoltán
Charity Wakefield (Cassandra) - Csondor Kata
Nick Wechsler (Nick) - Kisfalusi Lehel
KaDee Strickland (Nolan) - Orosz Helga
Nikki Deloach (Monica) - F. Nagy Erika
Eric Roberts (Agostino) - Sörös Sándor
Nik Dodani (Solomon) - Boldog Gábor

Magyar szöveg: Kompaktor Erika, Szalkai Lőrincz Ágnes
Hangmérnök: Farkas László
Gyártásvezető: Boskó Andrea
Produkciós vezető: Kovács Anita
Szinkronrendező: Kosztola Tibor
Stúdió: Pannonia Sound System

A leírás forrása: AXN
A kép forrása: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása