Ők lesznek a Graceland - Ügynökjátszma című sorozat magyar hangjai

2016. február 28. - Jasinka Ádám

 A hazai tévéadók körében idén valamiért nagyon népszerű nap lett március elseje, ugyanis nem egy, nem kettő, hanem rögtön hat premierre is sor kerül majd ekkor. Aznap fog bemutatkozni magyar szinkronnal A létezés határa (Extant), az Angie Tribeca, a Flash - A Villám, a Melissa titkai (What Remains) és hogy a magyar RTL se maradjon ki a buliból, érkezik egy feelgood akciósorozat is, a Graceland - Ügynökjátszma.

 A sorozat az RTLII-n kerül majd képernyőre és mivel hetente egy részt fogunk vélhetően végig látni belőle, így a 36 epizóddal lesz egy biztos pontja a műsorrendnek - feltéve ha lesz nézője a sorozatnak. A Graceland ugyanis nem kapta meg tavaly év végén a negyedik szezonos berendelését, azaz nem készül több epizódja a rajongók nagy bánatára.

gracelandugynokjatszmaszinkron.jpg

 A Graceland - Ügynökjátszma főszereplője egy friss diplomás FBI ügynök, Mike Warren (Aaron Tveit), akit rögtön a mély vízbe dobnak. Az egyik drogbáró tengerparti villáját egy rendőrségi akció során lefoglalják, és miután átalakították azt, három szervezet; az FBI, a kábítószer-elhárítás és a vámosok legjobb ügynökei költöznek be, akik különböző fedősztorikkal beépülnek a helyi alvilágba. Az egyikük azonban súlyosan megsérül, és a főszereplő fiatal ügynök kapja meg a helyét, és a szobáját a lefoglalt villában. A mentora pedig az élő legendának számító Paul Briggs (Daniel Sunjata) lesz.

 A magyar változatot Nikodém Gerda rendezi, a két főszereplőt pedig Viczián Ottó és Czető Roland szinkronizálja majd. Aaron Tveitre el tudom képzelni Czető Roland hangját, de valahogy Daniel Sunjata és Viczián Ottó még nem nagyon jön össze a fejemben, főleg hogy ehhez a típusú karakterhez és férfihoz a Castle óta én mindig Megyeri János hangját képzelem (mondjuk a Castle-t pont Nikodém Gerda rendezte). Kíváncsian várom, milyen lesz, rossz biztosan nem. Solecki Janka pedig az utóbbi időben egyre jobban jön fel, köszönhetően a vadabb, erősebb szinkronos szerepeinek, szóval már csak őmiatta is várom, milyen is lesz ez a magyar változat. A stáblistáért köszönet az RTL Klubnak!

Graceland - Ügynökjátszma (Graceland)

Daniel Sunjata (Paul) - Viczián Ottó
Aaron Tveit (Mike) - Czető Roland
Vanessa Ferlito (Charlie) - Solecki Janka
Brandon Jay McLaren (Dale) - Orosz Ákos
Manny Montana (Johnny) - Pálmai Szabolcs
Serinda Swan (Paige) - Hábermann Lívia

Magyar szöveg: Fuchs Gábor
Hangmérnök: Bán Péter
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Rácz Gabriella
Szinkronrendező: Nikodém Gerda
Stúdió: Mikroszinkron

A leírás forrása: RTLII Sajtóklub
A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása