Új részekkel jön az RTL Klub európai akciósorozata

2015. december 16. - Jasinka Ádám

 A múltkori, RTL Klubos cikkben azt írtam, hogy a piacvezető tévéadó A mentalista - A Grace klinika - Odaát triumvirátussal kezdi a jövő évet, azonban arra nem számítottam, hogy meg fogja őket előzni egy olyan sorozat, amelyből közel két éve nem volt új epizód képernyőn és habár az első évad nem hozott rossz nézettséget belőle, nem is volt a legkiemelkedőbb a teljesítménye.

aszallito.jpg

 A tévéadónál ennek ellenére, vagy pont ezért úgy döntöttek, hogy január első hetében A szállító debütál a Cobra 11 legutóbbi szezonjának fináléja óta üresen álló vasárnap esti sorozatos sávban. A Cobra 11 nagyon sokáig az RTL Klub legnézettebb, heti, külföldi produkciója volt, ám Semir új társa és a sorozat új iránya már kevésbé jött be a német és a magyar nézőknek, nem meglepő tehát, hogy ismét más partnerrel hozzák össze a török autópálya-rendőrt.

 A Cobra 11 visszatérésére a magyar képernyőkre azonban még várnunk kell, viszont nem maradunk európai, autós üldözésekkel megfűszerezett akciósorozat nélkül, mivel A szállító második évada vélhetően nem adja alább az első etap szintjénél. A Chris Vance főszereplésével, A szállító-filmek alapötletét felhasználva készült széria január 3-án, vasárnap 18:45-kor mutatkozik be az RTL Klubon. Az új évad első részét az a Frank Spotnitz írta, aki dolgozott az X-aktákon, a Millenium, a Válaszcsapás, a Crossing Lines - Határtalanul és Az ember a Fellegvárban című sorozatokon is.

 Az új részekre a főszereplőn kívül Francois Berléand és Charly Hübner tér vissza, a Chris Vance segítőjét alakító Osvárt Andreát már nem láthatjuk a második, 12 epizódból álló évadban.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása