Új főzős műsor indul az RTLII-n

2015. december 02. - Jasinka Ádám

 A múltkor pedzegettem, hogy az énekes tehetségkutatók és az amatőr szereplős dokurealityk után a magyar televíziós piac újabb állomása a főzős műsorok és a gyerekeket szerepeltető realityk lesznek, és hogy ezeknek a népszerűségét próbálják majd meglovagolni a tévéadók a legkülönfélébb formában. Az RTL Klub pedig úgy látszik tényleg kicsavarja az ebben a műfajban levő összes cseppet, hiszen egy újabb gasztrovetélkedő érkezik hozzájuk. A tévéadó ugyanis jövőre nem csak A konyhafőnök negyedik évadát kérte be, hanem tavasszal elindít az RTLII-n egy olyan műsort is, amelyben a családok a féltve őrzött receptjeiket ütköztetik meg egymással a nyereményekért.

fozdleanyamat.png

 A Főzd le anyámat! lényege az lesz, hogy adásonként két fős csapatok (anyák - vagy adott esetben akár apák - és felnőtt korú gyermekeik) mérik össze főzőtudásukat. A versenyzők a családi receptjeik közül a legfinomabbnak vélt ételt készítik el megszabott időn belül. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni a feladatot, addig a szülő instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. A szülő csupán akkar avatkozhat be, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg majd. Az elkészült ételeket egy sztárséf véleményezi majd, a győztes pedig csábító pénznyereményre számíthat.

 A sztárséf személye egyelőre nem publikus, ellenben azt már tudjuk, hogy Istenes Bence lesz a műsorvezető, aki a Vigyél el! után ismét egy új formátumot próbálhat majd ki és remélhetőleg ez sikeresebb lesz, bár a párkereső show az RTLII-n akár működőképes is lehetne, hiszen a főadón sem hozott olyan rosszul. A Főzd le anyámat! eredetije a My Mum Cooks Better Than Yours több országban is nagy sikerrel fut, de tudjuk, hogy nálunk az ilyen népszerű műsorok néha bele szoktak állni a földbe. A műsorra 18 éven felüliek jelentkezését várják erre a linkre kattintva.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása