Szinkronkvíz - Arcot a hanghoz!

2015. november 21. - Jasinka Ádám

 A szinkronnal kapcsolatban jó pár mindennel próbálkoztam már a blogon és bár a kvízekhez, játékokhoz mindig lett volna kedvem, valahogy sosem volt megfelelő modul az elképzeléseim megvalósításához. Az elmúlt hetekben azonban felfedeztem egy olyan internetes programot, amelynek a felülete nem csak szavazásokhoz, de kvízekhez, sőt interaktív toplistákhoz is tökéletesen használható. Így pedig nem is törtem sokáig a fejemet azon, hogy mi legyen az első téma.

szinkronkvizcikkfejlec.png

 A Szinkronkvíz első játéka, az Arcot a hanghoz!, amelyben letesztelhetitek, hogy a sokat hallott orgánumokhoz tudtok-e arcot, fizimiskát párosítani. Az első fordulóban 40 színészről láthattok majd fotókat, mindegyik alatt két-két névvel, a feladatotok pedig csak az lesz, hogy a válaszlehetőségek közül kiválasszátok a jót. Ez a kvízjáték három körből fog állni, utána viszont tovább csűrjük a dolgokat és picit nehezítünk is a feladványokon. Jó játékot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása