A Hősök magyarul is visszatérnek

2015. november 01. - Jasinka Ádám

 A Hősök egyike azon sorozatoknak, melyek nem csak az Amerikai Egyesült Államokban, de idehaza, Magyarországon is jelentős rajongótáborral rendelkeztek. Sokan megkedvelték a különleges képességekkel rendelkező és a gonosz erőkkel harcoló karaktereket és követték az ő történetüket. A Hősök engem annyira nem tudott megfogni, de az elmondások és az utánaolvasás alapján kicsit olyan, mintha egyfajta előfutára lett volna a most az amerikai film- és sorozatgyártást meghatározó szuperhősközpontúságnak. Az e témában játszódó filmek és sorozatok népszerűsége miatt pedig joggal gondolhatták az NBC-nél, hogy megéri feltámasztani egykori szériájukat.

heroesreborn.jpg

 A Heroes: Reborn azonban már a premierjével sem hozta azt a nézettséget, amit szerintem elvártak a tévéadónál és most az évad olyan szintre csökkent, amely alapján nem biztos, hogy lesz folytatás. A TV2 azonban ettől függetlenül, még nyár végén bejelentette, hogy a PRO4-re fog majd érkezni az ikonikus sorozat folytatása, amely nem csak magyar címet, de premieridőpontot is kapott. A Hősök: Újjászületés ugyanis A bura alatt váltásaként érkezik és november 26-án este debütál és csütörtökönként lesz majd adásban a PRO4-en.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: socialunderground.co

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása