Websorozattal tért vissza D. Tóth Kriszta

2015. október 29. - Jasinka Ádám

 A visszatérés persze költői túlzás, hiszen az egykori műsorvezető mára sikeres és népszerű írónő, szóval nem tűnt el, csak egy ideje már nem láthatjuk rendszeresen a tévéképernyőn. A 2011-2012 környékén, az akkor még főadónak számító M1-en DTK - A D. Tóth Kriszta Show címmel futó műsora nem csak minőségében, de nézettségét tekintve is vetélytársa volt Fábry Sándor showjának és a műsorvezetőnő felmondása és DTK ezzel járó kaszája óta is hiánycikk a hazai televíziós piacon egy hasonló, szórakoztató-játékos, női házigazdával rendelkező talkshow.

dtkelviszlekmagammal.png

 D. Tóth Kriszta pár év kihagyás és két könyv után most viszont újra műsort vezet, igaz nem a tévéképernyőn és nem is olyan játékos, könnyed formában mint régen, de szerintem ez is ugyanolyan jól áll neki. Az Elviszlek magammal a WMN websorozata, amelyből eddig négy rész készült el (Náray Tamással, Ábel Anitával, Aranyosi Péterrel, Stohl Andrással) és mindegyik megtekinthető a magazin YouTube-csatornáján.

 Az ilyen low budget (bár a megvalósítást látva ez megint túlzás), egyszerű, vagy annak kinéző, elmélyülős, beszélgetős, nem a bulvár- és csilivilifaktorra építő műsorokat én nagyon kedvelem és egy epizód alapján ez is bejön. Lovász László és Papp Gergő csinálják ezt a műfajt elég magas színvonalon és most hozzájuk csatlakozik ezzel a műsorával D. Tóth Kriszta is.

 Az Elviszlek magammal lényege annyi, hogy az aktuális epizód szereplőjét a műsorvezetőnő elfuvarozza A-ból B-be és útközben beszélget vele, az általában megszokott, bulváros, hatásvadász körítés és rámenőség nélkül. A sorozatból egyelőre csak a legfrissebb, Stohl Andrással készült részt néztem meg, de két dolgot már most leszögezhetek; egyrészt ez a villáminterjú a rövidsége ellenére sem volt felszínes és nyilván kell ehhez az interjúalany is, de semmiképp sem éreztem unalmasnak vagy üresnek ezt a 17-18 percet, másrészt viszont amiatt, hogy a hosszú 30-60 perces beszélgetésekhez szoktam, ez kicsit kevés volt és néztem, hallgattam volna még.

A Stohl Andrással készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a WMN magazin You Tube csatornáján látható.

Forrás: TMC Communication
A kép forrása: A WMN Magazin YouTube-csatornája

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása