Szabadságra küldik A hegyi doktort

2015. október 13. - Jasinka Ádám

 A köztévé jelenleg a hetedik szezont vetíti a klasszikus német orvosos sorozat, A hegyi doktor 2008-as folytatásából, amely kétségtelenül a Duna TV legnézettebb és legnépszerűbb műsora lett idén. A hegyi doktor - Újra rendelből eddig nyolc évad készült, a legújabbat pedig idén év elején láthatták a német és osztrák tévézők, a magyar nézőknek viszont lehet, hogy a tervezettnél többet kell várniuk az újabb hegyi kalandokra.

kisvarosidoktor.jpg

 A Duna TV-nél ugyanis úgy döntöttek, hogy a hetedik szezon fináléja után nem érkezik egyből a nyolcadik etap, hanem pihenni küldik Martin Gruber doktort és visszahoznak egy 2007 környékén már az M1-en vetített szintén német, szintén orvosos sorozatot, a Kisvárosi doktort.

 Az eredeti címén Familie Dr. Kleist 2004-ben indult a Das Erste-n, a német közszolgálati adón és 2014 februárjáig öt évad és 65 epizód készült belőle. A sorozat rajongói azonban nem maradnak folytatás nélkül, ugyanis idén szeptemberben álltak neki a hatodik szezon forgatásának, az előkészületeknek. Az M1 anno kora délutánonként vetítette a Kisvárosi doktort és ha jók az információim, akkor 26 epizódot adtak le belőle és ahogy néztem most is ez a terv, de persze nincs kizárva, hogy bemutatják a még le nem adott évadokat is. A hegyi doktor - Újra rendel október 26-án megy szünetre, a Kisvárosi doktor pedig október 27-én kezdi meg a rendelést napiban a Duna TV-n.

A kép forrása: daserste.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása