Német hidegháborús sorozatot vett az RTL Klub

2015. október 09. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub nem is oly rég szintén egy történelmi, igaz akkor török sorozattal próbálkozott, de sajnos nem találta meg elsőre a közönségét a Szerelemben, háborúban. A tévéadónál azonban továbbra is az európai alkotásokban látják a sikert, legalábbis a főadón, hiszen megvették a legutóbbi német sikersorozat, a Deutschland '83 vetítési jogát.

deutschland83.jpg

 A találat a Sorozatjunkie érdeme és egy gyors guglizás után meg is találtam a hírt, miszerint a FremantleMedia International nemrég több országban is értékesítette a sorozatot, köztük Ausztráliában és Új-Zélandon (Stan), Oroszországban (Channel One), a skandináv államokban (TV4), Olaszországban (Sky Italia), Írországban (RTE), Belgiumban (Telenet) és Izraelben (Hotvision) is.

 A sorozat nyolc epizódból áll és a főszereplője egy 24 éves kelet-német határőr, akit 1983-ban - mint a Stasi beépített kémje - Nyugat-Németországba küldenek, ahol álnéven Edel tábornok szárnysegédje lesz. (A katonai rangokhoz, megnevezésekhez nem sokat értek, szóval ha valamit elírtam, rosszul fogalmaztam, ne legyetek rest szólni.) A magyar premierről egyelőre nem tudni még semmit, de sanszos, hogy ez nem valamelyik RTL-es kábelcsatornán, hanem a főadón fog kikötni, akár a Cobra 11 váltásaként is.

A kép forrása: ufa-fiction.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása