Hamarabb és máshová érkezik az Új csaj

2015. október 07. - Jasinka Ádám

 Nem is olyan régen derült ki, hogy az RTL Klubnál vannak az Új csaj (New Girl) vetítési jogai és már a szinkron is készül/elkészült hozzá, a premier pontos időpontját azonban idáig nem jelentették még be. Az előzetes tervek szerint a sorozat az RTLII-re érkezett volna Az élet csajos oldala váltásaként, azonban az RTL-nél gondoltak egyet és hamarabb, egy másik kábelcsatornájukon mutatják be ezt a sokak által várt szitkomot.

ujcsajpremier.jpg

 Az Új csajra tehát nem kell novemberig, Az élet csajos oldala negyedik évados fináléjáig várni, ugyanis október 23-án, a Cool TV-n leadják a sorozat első részét, méghozzá 18:20-kor. Az időpontból az látszik, hogy nagy valószínűséggel pihentetni fogják a Nyugi, Charlie!-t és a helyére kerül ez az első két évadában szerintem kifejezetten vicces komédia. Ez azonban még nem hivatalos információ, de sanszos, hogy dupla részekkel (egy ismétlés-egy premier) fogják majd hétköznap esténként vetíteni.

 A magyar sorozat- és évadpremierek itt vannak összegyűjtve, böngésszetek és jelezzétek, ha valami nem szerepelne a naptárban.

A kép forrása: Cool TV Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása