Egy rém rendes, Modern család

2015. szeptember 19. - Jasinka Ádám

 Amiatt, hogy az RTLII-n a Modern Family Egy rém modern család címen futott, viszonylag nehéz úgy összevonni az Egy rém rendes családot és a Modern családot, hogy ne az az RTL-esre asszociáljon róla az ember. A cím azonban most nem annyira fontos, beszéljen inkább az a kép, amit a The Hollywood Reporter készített és amit a Sorozatjunkie-n találtam. A fotózás lényege az volt, hogy ez az amerikai újság a Modern család szereplőivel felelevenített legendás, klasszikus sorozatokat és mivel a szitkom egyik főszereplőjét Ed O'Neill alakítja, így kézenfekvő volt, hogy a Married... with children megidézésekor kik is szerepeljenek a képen.

 A fotó szerintem nagyon jól sikerült, és ha kicsit messzebbről nézzük, akkor meg se lehet mondani, hogy nem Katey Sagal, hanem Sofía Vergara van a képen. Ed O'Neill pedig így idősebben is tökéletesen hozza Al Bundy figuráját, no persze, annyi év munka és szórakozás után kisujjában van a cipőárus. A többi sorozatról készült fotót ide kattintva tudjátok megnézni.

egyremrendesmoderncsalad.jpg

A kép forrása: hollywoodreporter.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása