Nagy Feróval és Papp Gergővel kezdi az őszt az RTLII

2015. július 31. - Jasinka Ádám

 Az RTL Csoport legfiatalabb kábelcsatornájára nagyon ráfért már valamifajta átalakítás vagy frissítés, mert az utóbbi időben, részben a nyári uborkaszezon miatt, nem sok érdekességet találhattak a nézők az RTLII-n. Az ősszel azonban sebességet váltanak és visszatérő, valamint új saját gyártások, premier évadok és sorozatok színesítik majd a tévéadó kínálatát.

rtliiosz1.JPG

 Az egyik legfontosabb premier a már korábban bejelentett Partyzánok című zenés reality lesz, ami hétköznap esténként jelentkezik majd és leginkább a Vacsoracsatához lehet hasonlítani. A fő különbség csak annyi, hogy a Partyzánok versenyzői nem vacsorával, hanem a saját ízlésüknek megfelelő, fergetes hangulatú koncerttel, bulival kedveskednek a többieknek. A SorozatWiki információi szerint a műsor állandó szereplője lesz Nagy Feró, aki így a pletykákkal ellentétben biztosan nem fog részt venni a Sztárban sztár harmadik évadában.

 Az RTLII másik premier saját gyártása A konyhafőnök spinoffja, A konyhafőnök Junior lesz, melyben 8 és 13 év közötti gyerekek fognak megmérkőzni a főnyereményért. Az kicsit meglepő, hogy nem a főadón lesz majd látható ez a műsor, de belegondolva tényleg sok lenne A konyhafőnök harmadik évada után még egy kör főzős reality, még ha van is benne egy kis csavar.

 Az új, saját produkciók sorát a TV2-től átigazolt Papp Gergő műsora, a Pimaszúr átcuccol zárja, melynek részeiben bepillantást nyerhetünk az ismert magyarok hétköznapjaiba és olyan oldalukról ismerhetjük meg őket, amit eddig ritkán vagy talán egyáltalán nem is mutattak még meg. A műsor egyik vendége a Dumaszínházból és a Showder Klubból is ismert Kiss Ádám lesz.

 A humoristát azonban vélhetően nem csak ebben láthatjuk majd, hiszen új részekkel tér vissza a Showder Klub is, ami az utóbbi idők egyik legsikeresebb RTLII-s műsora volt a fiatal felnőttek körében. A visszatérők sorát erősíti még a Heti Hetes és a Magyarul Balóval, de nem kerül le a képernyőről a Rábai Balázs vezette Híradó sem.

rtliiosz3.jpeg

 Ezek mellett sportközvetítést is élvezhetnek majd a nézők az RTLII-n, ugyanis az UEFA Európa Liga mérkőzései közül 14-et és a döntőt is az RTL legfiatalabb kábelcsatornáján lehet majd megtekinteni Világi Péter vezetésével. Az élő közvetítések után a további meccsek összefoglalóit stúdióműsor keretében nézhetik majd meg a futball iránt érdeklődők.

 A sorozatrajongók sem maradnak újdonság nélkül, hiszen érkezik a Homeland - A belső ellenség és a Gyilkos hajsza (The Following) harmadik és a Glades - Tengerparti gyilkosságok negyedik évada, valamint országos premierként az RTLII-n debütál a FOX-os New Girl című szitkom. Az Új csaj főszereplőnője Zooey Deschanel, aki annak az Emily Deschanelnek a testvére, akit nagyon sokan a Dr. Csont című sorozat központi figurájának, dr. Temperance Brannen megformálójaként ismerhetnek.

Forrása: RTLII Sajtóklub
A képek forrása: RTLII Sajtóklub, playbuzz.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása