Új évaddal folytatódik a helyszínelés Párizsban

2015. július 13. - Jasinka Ádám

 A legtöbb magyar kereskedelmi adón látható valamilyen helyszínelős sorozat, legyen az CSI: vagy NCIS, kapjuk ezeket töménytelen mennyiségben. Az effajta krimik rajongóinak a köztévé is kínál néznivalót, méghozzá elég régóta látható náluk két európai darab, a Párizsi és a Római helyszínelők.

parizsihelyszinelok.jpg

 Az olasz sorozat, melyből a Duna TV jelenleg a második évadot vetíti egy spinoff, az eredeti címén RIS - Delitti Imperfetti testvérsorozata. Ez csak azért érdekes információ, mivel a francia helyszínelős sorozat ennek az olasz alapnak a feldolgozása. A RIS - Delitti Imperfetti egyébként meglepően népszerűnek bizonyult, mivel nem csak Franciaországban, hanem Németországban és Spanyolországban is forgattak belőle helyi változatot, bár a német feldolgozásból csak két, a spanyolból pedig csak egy szezon készült.

 A Párizsi helyszínelők tavaly februárban ért véget a kilencedik évaddal, de sem az eredeti, sem pedig a spinoff nincs már adásban. A magyar nézők viszont a francia verzióból még megnézhetnek két évadot és a Duna TV-re érkezik is a nyolcadik, az utolsó előtti etap július huszonegyedikétől, az eddig megszokott módon, kedden esténként.

A kép forrása: tf1.fr

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása