Zseniálisan reklámozzák Amerikában az ismétléseket

2015. június 30. - Jasinka Ádám

 A WGN America egy olyan kábelcsatorna, ami amellett, hogy saját gyártású sorozatokat is ad, ismétli az országosan elérhető tévéadók műsorait. Ez azonban nem egyedi eset, nagyon sok amerikai kábeladó vetíti a nagy tévécsatornák már képernyőre került sorozatait, mivel szinte lehetetlen minden műsorsávba saját gyártást készíteni. A sorozatok utósugárzása persze nem olcsó, főleg azon szériák esetében, amiket sokan néznek és sok rész készült belőlük, de jól lehet ezeket ismételni és jó nézettséget is hoznak. Nem beszélve arról, hogy olcsóbbak, mint a saját műsorok.

wgnamericaajanlo2.jpg

 A szitkomok mellett az epizodikus krimik a kelendőek, mivel ezeknek a történetében sok olyan pont van, ahol az új nézők beszállhatnak. A Sherlock és Watson (Elementary), valamint A célszemély (Person of Interest) című sorozatok utósugárzási jogát vásárolta meg a WGN America és az őszi csatornapremier alkalmából készítettek egy külön ajánlót, amiben a két sorozat két-két főszereplője is szerepel. Az eredmény pedig elképesztően ötletes és vicces lett. A találatért köszönet a Sorozatjunkie-nak.

A kép forrása: wgnamerica.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása