Ők lesznek a Feltámadtak című sorozat magyar hangjai

2015. június 12. - Jasinka Ádám

 A FOX fogja bemutatni június tizenhatodikán a Feltámadtak (Resurrection) című sorozatot, amiben ahogy a cím is utal rá, visszatér egy-két elhunyt családtag. A két évados történet Jason Mott regénye, a The Returned alapján készült, a sorozat egyik főszereplője pedig egy feltámadt kisfiú, Jacob. A fiú családja megpróbálja megfejteni, hogy mi történhetett, miközben Jacob az egykoron elszenvedett balesetével kapcsolatban egyre több és több titkok árul el. A történet Arcadia-ban játszódik, ahova a megmagyarázhatatlan eset után rejtélyes idegenek érkeznek.

feltamadtakszinkron.jpg

 A sorozatban vannak ismert színészek, viszont ahány szinkronrendező (vagy szerep) annyi magyar hangjuk volt már eddig, így legfeljebb csak az adott produkció népszerűsége miatt lehetne egyes párosításokat számon kérni, de szerintem Omar Epps (Doktor House) a rövid ajánló alapján ugyanolyan jól szól Pál Andrással, mint anno Holl Nándorral. Az viszont meglepetés volt számomra, hogy a magyar hangok között ilyen sok új név szerepel, de ez nem lenne így teljesen igaz, nem mind újak. Mondom inkább azt, hogy sorozatokban keveset használtak, mert nem most kezdték azért a pályát. Kiss Marit vagy Bezerédi Zoltánt én viszonylag ritkán hallom tévésorozatokban, úgyhogy nekik ezért külön örülök.

Feltámadtak (Resurrection)

Omar Epps - Pál András
Frances Fisher - Kiss Mari
Matt Craven - Hirtling István
Devin Kelley - Bartsch Kata
Nicholas Gonzalez - Horváth Illés
Mark Hildreth - Géczi Zoltán
Samaire Armstrong - Bánfalvi Eszter
Sam Hazeldine - Rába Roland
Landon Gimenez - Nagy Gereben
Kurtwood Smith - Bezerédi Zoltán

Forrás: FOX
A kép forrása: hitfix.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása