Újra próbálkozik régi vetélkedőjével a TV2

2015. június 11. - Jasinka Ádám

 A TV2-nek az utóbbi időben egyik műsora sem váltotta be igazán a hozzá fűzött reményeket és egyik sem lett a főműsoridő megkerülhetetlen eleme. Voltak ugyan nézett saját gyártásai (az általam unásig emlegetett Magánnyomozók), de azok is lekerültek a képernyőről, hogy helyettük olyanok legyenek adásban mint a Zsaruk vagy a Bumm!. Ez utóbbi egy látványos kvízműsor volt, ami elsőre korrekt nézettséget hozott, de folyamatosan csökkent iránta az érdeklődés. Az elmúlt pár évben egy olyan kvízműsor vagy vetélkedő sem volt szerintem a TV2-nél, ami hosszabb távon adásban lett volna.

azotvenmilliosjatszma.jpg

 Most viszont újra megpróbálkoznak egy ilyen jellegű saját gyártással. Az RTL Klub egy ideje reklámozza az 1 perc és nyersz!-re való jelentkezést, de az eggyel korábbi felhívásokból sem lett semmi, ha jól emlékszem, ezért ezt is a helyén kell kezelni, főleg annak tekintetében, hogy mennyi újdonság lesz náluk ősszel. Talán ezt a kis kvíz-űrt szeretné kihasználni a TV2 és ezért reaktiválja egykoron tényleg sikeres és nézett vetélkedőjét, A 40 milliós játszmát, csak ezúttal 50 milliós főnyereménnyel.

 Az 50 millió játszma új évada vélhetően ősszel lesz képernyőn, de már most lehet rá jelentkezni. Egyébként ha már régi műsorokból készítenek vagy szeretnének készíteni új részeket és Szulák Andrea is a TV2-nél van, én beneveznék egy új Activity-re. Az 50 milliós játszma műsorvezetőjének személye egyelőre nem publikus, lehet hogy megtartják Rákóczi Ferit, de nem tartom kizártnak, hogy lecserélik és új díszletet is kap a műsor.

A kép forrása: TV2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wolf Claw 2015.06.11. 13:31:35

Nem ártana egy kicsit jobb díszlet amiben nem kell a kamerával rohangálnia az operatőrnek vagy 50 lépcsőt :)

Jasinka Ádám 2015.06.11. 14:49:00

@WolfClaw: Nem néztem régen, csak részleteket láttam belőle, de nem emlékszem, hogy ilyen sok lépcső lett volna.

Wolf Claw 2015.06.11. 14:54:03

@Jasinka Ádám: Nem láthattad adásban, de én voltam forgatáson illetve anno a sajtó bemutatón és láttam hogy hol távoztak a játékosok. Még lesétálni se volt túl biztos, hát még az operatőrnek egy több kilós kamerával lerohanni, majd újra fel. Pláne hogy ezt egy adás felvétele közben többször megismételte.

Jasinka Ádám 2015.06.11. 15:02:14

@WolfClaw: Huu, nem hangzik jól. A díszleten szerintem lesz változtatás, bár kérdés, hogy a formátum mennyire kötött, lehet hogy nem is lehet eltérni tőle.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.06.11. 20:12:16

Én néztem és szerettem. Lehet a kedvenc tv2-es műsorom lesz. :) (Az egyetlen?) Az "Ötödikest" szerettem még nézni a tv2-es vetélkedők kőzül.

Rákóczi Feri maradásán csodálkoznék. Szerintem őt már "elengedte" a tv2. Claudia, Ördög Nóra, Majka, Till Attila, Kasza Tibi, Berki Krisztián, Hajdú Péter a tv2 arcai. Sőt Friderikuszt és Hajós Andrást is magukhoz láncolhatják akár. És még lehetne bővítenia listát. Ám nekem már ez is túl sok műsorvezető aspiráns.

Jasinka Ádám 2015.06.11. 22:31:15

@Ördög Zoltán: A felsoroltak közül Majka lenne a legjobb szerintem, Hajós Andrásnak nem ez való. A saját műsorából kellene új részeket csinálni, nem létezik, hogy csak én imádtam ennyire a Hajós a dobozbant és nem férne el a TV2 is akár. Till Attila a Sztárban sztárt fogja vinni szerintem, nem érdemes egy vetélkedőbe is betenni, a többiek meg nem hitelesek a számomra.
süti beállítások módosítása