Itt vannak a Rebecca bírónő című sorozat magyar hangjai

2015. május 12. - Jasinka Ádám

 A SuperTV2-n debütál a tavalyi, amerikai tévés szezon egyik egy évados szitkomja, aminek a főszereplője egy olyan bírónő, aki nem él éppen példás életet. Sokat bulizik, pasizik, habzsolja az életet ez pedig nem egy konfliktushoz vezet mind a munkahelyén, mind a magánéletében.

rebeccabironoszink.JPG

 A főszereplőt, Rebecca bírónőt Kate Walsh alakítja, akit nem most láthatunk majd először a tévék képernyőin, ugyanis ő alakította a Doktor Addison című sorozat főszereplőnőjét, de játszott A Grace klinikában és a Fargo-ban is. A SuperTV2-re érkező szitkomban Dudás Eszter lesz a magyar hangja, aki az előbbi két, orvosos sorozatban már szinkronizálta a színésznőt, igaz, ugyanazt a karaktert, mivel a Doktor Addison A Grace klinika spinn-offja. A Rebecca bírónő című sorozat többi szereplője is jó szinkronhangot kapott, így első olvasásra, annak pedig kifejezetten örülök, hogy Lux Ádámot végre ismét új sorozatban hallhatjuk.

Rebecca bírónő (Bad Judge)

Kate Walsh - Dudás Eszter
Ryan Hansen - Lux Ádám
John Ducey - Haumann Máté
Tone Bell - Fehér Tibor
Miguel Sandoval - Barbinek Péter
Amy Rhodes - Szabó Zselyke
Theodore Barnes - Pál Dani

Stúdió: Subway

A kép forrása: zap2it.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása