A köztévé sorozatából igazolt színészt a Barátok közt

2015. március 30. - Jasinka Ádám

 A magyar tévés sorozatokban nagyon sokszor vendégszerepelnek olyanok, akiket nem csak a színpadon láthatunk, hanem a hangját is hallhatjuk egy közönségkedvenc sorozatban vagy filmben és emiatt mindig érdekes, ha egy ismert hanghoz arcot is tud kapcsolni a néző. A Jóban rosszban ilyen szempontból jó példa, ha sok szinkronból is ismert színészt szeretnénk egy helyen látni, de említhetném még a Munkaügyek - IrReality Show-t vagy a Fapadot. A képet persze árnyalja az a tény, hogy zömében színészek szinkronizálnak és ki más játsszon egy sorozatban, ha nem egy színész? Igen, tudom, hogy sok az amatőr szereplős is, de az más műfaj.

baratokvidapeter.png

 A Barátok közt című RTL Klub-os sorozatban az utóbbi időkben olyan ismert színészek fordultak meg mint Antal Olga, Gubík Ági, Simorjay Emese, Tordy Géza, Gáspár András, Kapácsy Miklós vagy Jakab Csaba, akik nagyon sokszor nem csak színházban, hanem a magyar változatokban is szerepelnek. Az RTL napi szappanoperája azonban most egy olyan vendégszereplőt hozott be a történetbe, akit a rutinosabbak a Rádiókabaréból is ismerhetnek, illetve hallhattuk már a hangját filmekben és sorozatokban, valamint láthattuk is a tévéképernyőn, ugyanis a köztévé új szitkomjának, a Fapadnak az egyik szereplőjét alakítja Vida Péter. A színész főként ez utóbbi miatt volt különösen érdekes választás, az egészet pedig tovább színesíti, hogy a történetbeli feleségét a TV2 Magánnyomozók című műsorából megismert színésznő, Berki Szofi alakítja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása